Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/saaze/domains/hotelvansaaze.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 221
Kamers
BOEK ONLINE

Kamers

Over ons hotel 

Ons hotel beschikt over 25 comfortabele kamers en één suite. Een aantal van deze kamers bevindt zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk. Ook beschikt een aantal kamers over een balkon. De kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een badkamer met douche en toilet. Enkele kamers beschikken ook over een bad. U slaapt op goede boxspring bedden. Alle kamers zijn voorzien van een flat-screen televisie, telefoon, een kleine koelkast en koffie- en thee faciliteiten. Gratis WiFi en een werkplek op de kamer maken ons hotel ook geschikt voor de zakelijke gast. 

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen rondom het hotel. 

Wij beschikken over een overdekte en afgesloten fietsenstalling en er is een oplaadpunt aanwezig voor uw elektrische fiets. Tevens is het mogelijk om bij ons fietsen en e-bikes te huren. Wij verzoeken u dit aan te geven bij uw reservering.

Wilt u uw hond meenemen? Ook dit is mogelijk. Echter, er zijn een beperkt aantal kamers hiervoor beschikbaar. Wij verzoeken u dit aan te geven bij uw reservering. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Tevens fungeren wij als VVV Noordoostpolder informatiepunt. Hier vindt u toeristische informatie over de omgeving en diverse wandel- en fietsroutes.

Kijk hier voor hotelprijzen. Onze kamers zijn online te boeken.