Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/saaze/domains/hotelvansaaze.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 221
Hotel van Saaze
BOEK ONLINE

Hotel van Saaze


Hotel van Saaze is gelegen in Kraggenburg, de Noordoostpolder. Het hotel ademt rust en gemoedelijkheid uit en is een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Wij zorgen ervoor dat u zich welkom voelt en als een gast behandeld wordt. In ons hotel kunt u heerlijk tot rust komen, hotel van Saaze is de ideale uitvalsbasis om naar Emmeloord, Giethoorn en / of de Weerribben te gaan. Onze kamers hebben Gratis WiFi en een werkplek hierdoor bent u dan ook als zakelijke gast bij ons op de juiste plek. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen rondom het hotel. 

Als u graag met de hond wandelt is dat geen probleem. Ook uw hond is van harte welkom. Echter, we hebben een beperkt aantal kamers beschikbaar voor huisdieren. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening maar willen u wel vragen om dit bij de reservering aan te geven. Wandelen en fietsen vanaf Hotel van Saaze

Het hotel ligt tegenover het Voorsterbos en vlakbij het Waterloopbos. Hier heeft vroeger het Waterloopkundig Laboratorium gezeten en in het bos zijn de schaalmodellen van verschillende waterwerken te zien. Ook in de Weerribben en in Giethoorn kunt u fantastisch fietsen en wandelen.

Wij fungeren als VVV Noordoostpolder informatiepunt, wij kunnen u voorzien van toeristische informatie over de omgeving en diverse wandel- en fietsroutes. Ook beschikken wij over een overdekte en afgesloten fietsenstalling, waar ook is er een oplaadpunt voor uw elektrische fiets is. Heeft u geen fiets mee of laat u ze liever thuis dan kunt u bij ons fietsen en e-bikes te huren. Geef dit even aan bij de reservering zodat wij deze kunnen reserveren voor u.
U kunt de kamers en de arrangementen ook rechtstreeks online bij ons boeken.

Restaurant Hotel van Saaze